Comertul în Magazinul online se bazează pe Termenii si Conditiile acestui Magazin online, pe care fiecare client ar trebui să îi citească înainte de cumpararea unui produs. Lansarea unei comenzi constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Magazinul www. beautylove.ro este proprietatea S.C. Gi&Gi Air end Beauty S.R.L. Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment,fara notificare in prealabil,acesti Termeni si Conditii partial sau intergral.Comenzile lansate anterior modificarilor din Termeni si Conditii se supun Conditiilor si Termenilor in vigoare la momentul lansarii comenzii.

Prin cumpararea de produse din magazinul www. beautylove.ro clientul accepta acesti Termeni si Conditii. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor,clientul este de acord sa primeasca materiale promotionale trimise pentru a fi informat cu privire la reduceri, promotii,produse noi, etc.

.

Clientii Magazinului online www. beautylove.ro sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Cei care acceseaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

In ciuda eforturilor noastre constante de a asigura informatii corecte in descrierea produselor , exista situatii cand producatorul schimba compozitia sau imaginea produsului fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a  folosi produsul respectiv. S.C. Gi&Gi Air end Beauty S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Intregul continut al site-ului www. beautylove.ro este proprietatea S.C. Gi&Gi Air end Beauty S.R.L si a furnizorilor sai, fiind protejat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Gi&Gi Air end Beauty S.R.L a oricaror elemente de pe site (texte, grafica, imagini, software, logo, simboluri si alte date) se pedepseste conform legilor in vigoare .

Toate prețurile afisate in Magazinul online www. beautylove.ro sunt exprimate in lei si contin TVA .Preturile fiecarui produs afisat ,atunci cand comanda este lansata ,raman neschimbate pana la efectuarea platii.

Magazinul isi rezerva dreptul de modificare a preturilor produselor,adaugare produse noi,retragerea produselor sau promotiilor,a descrieriilor aferente fiecarui produs.

Magazinul noastru vinde produse online, comenzile pot fi făcute 24/7, vindem doar produse noi, care nu prezinta defecte fizice sau juridice.

Lansarea comenzilor se face prin completarea corecta a formularului de comanda,prin care clientul v-a furniza informatiile necesare pentru efectuarea tranzactiei.Magazinul online www. beautylove.ro isi rezerva dreptul de a verifica comenzile lansate iar in cazul in care nu poate fi stabilit nici un contact cu clientul isi rezerva dreptul de suspendare sau anulare a respectivei comenzi.

LIVRARE

Livrarea produselor se poate face oriunde in Romania. Livrarea produselor va fi gratuita in Romania pentru comenzile in valoare de minim 250 lei (tva inclusa). Pentru comenzile mai mici de 250 lei cu tva se aplica o taxa de livrare, prin curier. In afara localitatilor se percep km exteriori, fiind platiti suplimentari taxei de baza pentru transport. Magazinul nu isi asuma responsabilitatea pentru transporturile care nu au fost livrate de către un serviciu de curierat din vina clientului (nu a putut fi stabilit un contact, nu s-a aflat nimeni la adresa, adresa de livrare incorectă) sau din vina serviciului de curierat.De asemenea, Magazinul nu isi asuma responsabilitatea pentru reținerea coletelor de către autoritățile de control (de exemplu vama). Serviciul de curierat efectueaza mai multe încercari de a livra transportul. În cazul în care nu este livrat pentru oricare dintre motivele de mai sus, transportul este considerat livrat. Costul de livrare pentru comenzile externe variază prin urmare clientul va fi anuntat inainte de expeditia comenzii .

Termenul de livrare al produselor pe teritoriul Romaniei este de 24-96 de ore ,in functie de lansare,zile lucratoare,etc. Magazinul www. beautylove.ro executa comenzile imediat dupa lansare sau efectuare a platii. În cazul în care există probleme in executarea comenzii, clientul va fi informat imediat cu privire la acest aspect. Prin executarea comenzii se intelege totalitatea operatiunilor necesare pentru trimiterea produselor clientului.

Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.

REFUZ/RETURNARE

Clientul poate renunta la o comanda efectuata.Clientul www. beautylove.ro poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unei comenzi, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:coletul prezinta deteriorari severe,produsele nu corespund descrierii sau prezinta defecte de fabricatie,produsele au fost ambalate sau facturate gresit.

Pentru produsele care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate sau sunt desigilate nu se accepta retur . Răspunsurile pot fi furnizate în aceeași formă în care a fost depusă cererea sau plângerea. Rambursarea este posibilă numai în cazul în care toate cerințele prevăzute în acești Termeni și Condiții au fost îndeplinite.

Clientul este obligat să trimită ambalajul cu produsul, dovada care să ateste achiziționarea produsului (chitanță sau factură) și formularul de returnare. Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon sau email pe adresa office@beautylove.ro . Suma rambursata este prețul produsului minus costul de livrare și costurile de exploatare, cum ar fi costurile de pregătire a mărfurilor pentru transport. Dupa ce plângerea / returnarea a fost acceptată, banii se restituie în contul indicat în formularul de returnare în termen de 14 zile.Returul produselor se va face prin curierat la sediul SC. Gi&Gi Air end Beauty SRL str.C-tin Ticu Dumitrescu nr.20 Arad jud.Arad

PLATA

Plata produselor de catre client se poate face in numerar la livrare sau card bancar. În cazurile in care Magazinul www. beautylove.ro este obligat să ramburseze banii clientului platiti în contul Magazinului, această returnare are loc în termen de maxim 14 zile lucrătoare.Magazinul ramburseaza sumele mentionate in cont bancar transmis de client in formularul de retur.