1. Cautati produsul dorit

Puteti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand categoriile de produse din meniul afisat.

Cum cumpar

Dupa ce sa gasit produsul dorit intrati pe el cu un click pentru a accesa detaliile acestuia.

Cum cumpar

Selectati culoarea si cantitatea dorita si apasati butonul "Adauga in cos". Se pot adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Cum cumpar

2. Verificati comanda

Dupa ce ati adaugat toate produsele in cos, deschideti fereastra de checkout din partea dreapta sus al site-ului. Oricand se pot sterge produse apasand buton "x" sau adauga noi produse la cosul de cumparaturi. Cand toate produsele sunt adaugate se apasa butonul "Finalizeaza comanda".

Cum cumpar

3. Detalii de facturare si livrare comanda

Pentru a finaliza comanda, trebuie sa completati detaliile de livrare si facturare. In caz ca adresa de livrare si facturare sunt identice se bifeaza acea casuta apoi selectati metoda de plata si metoda de transport. Pentru un istoric al comenzilor este recomandat sa sa va logati intr-un cont, apasati butonul "Vreau cont" in caz ca doriti sa va inregistrati.

Cum cumpar

4. Finalizare comanda

Dupa ce ati completat toate datele se apasa butonul "Plaseaza comanda". La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii. Nu uitati sa cititi termenii si conditiile noastre si politica de confidentialitate inainte de a plasa comanda.